MERSİN / GÜLNAR - Atatürk Ortaokulu

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints)

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) isimli eTwinning projesinde Atatürk Ortaokulu olarak biz de yerimizi aldık.

İngilizce Öğretmenimiz Hamiyet Bulut Yeni danışmanlığında  İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) projesiyle eTwinning ailesine katılmış bulunmaktadır. Bu projeyle öğrencilerimiz geri dönüşüm, çevre ve sıfır atık gibi konularda bilgi sahibi olacak, bu bilgileri arkadaşları ve aileleriyle paylaşacak ayrıca çevre için birçok etkinlik yapacak. Yapılan etkinliklerle öğrencilerimiz hem sosyal becerileriniz artıracak hem de çevre bilincine katkıda bulunacak. Ayrıca öğrencilerimiz proje boyunca Web2.0 araçlarını kullanarak, teknolojinin eğitim amacıyla kullanılmasına teşvikte bulunacak.

15-03-2021

Yayın: 15.03.2021 - Güncelleme: 10.11.2022 12:01 - Görüntülenme: 144