MERSİN / GÜLNAR - Atatürk Ortaokulu

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints)

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) isimli projemiz kapsamında düzenlenen Dr. Sertan Çevik'in katılımıyla gerçekleşen "Küresel Isınma" konulu söyleşi.

14.03.2021 tarihinde, İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) isimli eTwinning projemiz kapsamında düzenlenen ve Mersin Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Sertan ÇEVİK'in konuk olduğu söyleşide, projede bulunan öğrencilerimiz hem eğlendi hem de bilgilendi. Küresel Isınma konulu seminerinde Sayın Çevik hem öğrencilerimizi bilgilendirdi hem de öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. "Biz bu günüz siz yarınsınız" diyen Sayın Çevik, öğrencilerin çevre konusunda bilinçlenmesi gerektiğin, öğrencilerin ailelerini ve arkadaşlarını da uyararak bu bilincin herkese yayılması gerektiğin vurguladı. Dr. Sertan Çevik'e projemize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

15-03-2021

Yayın: 15.03.2021 - Güncelleme: 10.11.2022 12:01 - Görüntülenme: 269