MERSİN / GÜLNAR - Atatürk Ortaokulu

KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ

Gülnar Belediyesi ekiplerince okul binaları ve diğer bölümler 16.03.2020 tarihinde ilaçlanmıştır.

Okul temizlik görevlileri tarafından kapılar, kapı kolları, dolaplar başta olmak üzere  elle temasın fazla olduğu araç ve gereçler çamaşır suyu ile hazırlanan karışımla silinmiş olup silme çalışmaları aralıklarla tekrar edilmektedir.

Tuvaletler  ile koridor ve sınıf yüzeyleri çamaşır suyu ile hazırlanan karışımla silinmekte ve temizlenmektedir.

Temizlik görevlisi personellerinin maske ve eldivenle çalışmaları sağlanmaktadır.

Temizlik çalışmalarının ardından okul binası ve diğer bölümler havalandırılmaktadır.

Okulların tatil edilmesinden önce öğrencilere el yıkamanın önemi ve nasıl el yıkamak gerektiği hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Lavabolara el yıkama afişleri ve broşürleri asılmıştır.

Koronavirüs ile ilgili gönderilen bilgi ve belgeler sınıf rehber öğretmenleri vasıtasıyla veli whatsapp gruplarında paylaşılmaktadır.

19-03-202019-03-202019-03-202019-03-2020

Yayın: 19.03.2020 - Güncelleme: 10.11.2022 11:59 - Görüntülenme: 152