MERSİN / GÜLNAR - Atatürk Ortaokulu

May

Okulumuz matematik öğretmeni Burcu DUMAN öğrencilerimizle DOĞAYA DÖNÜŞ adlı projelerini yürütüyor

Nis

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hüseyin Burgulu, kurucu üyesi olduğu "Mazi'den Ati'ye Yaşayan Kültürümüz" adlı eTwinning projesi 7/A ve 7/B sınıflarından toplam 4 öğrenci ile yürütülmüştür. Mazi'den Ati'ye Yaşayan Kültürümüz eTwinning projesi ile öğrencilerimize geçmişten geleceğe bizi biz yapan, millet yapan kültürel değerlerimizi tanıtmayı ve gelecek kuşaklara ilham kaynağı olmayı hedeflenmiştir. Projemiz ile öğrencilerimizin Web 2.0 araçlarını etkin kullanarak teknolojik yeterliliklerini ve yaratıcılıklarını arttırmalarına, öğrencilerimizin akranlarıyla iletişim kurma becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanmıştır.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim İçerikleri

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) eTwinning Projesi Sanal Pano

Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning Yaygınlaştırma Toplantısı

May

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) eTwinning Projesi Nisan Ayı Etkinlikleri

Nis

Teknolojiden Uzaklaş Hayata Yaklaş

Mrt

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) isimli projemiz kapsamında düzenlenen Dr. Sertan Çevik'in katılımıyla gerçekleşen "Küresel Isınma" konulu söyleşi.

Mrt

İzimi Dönüştürüyorum (I'm Recycling My Footprints) isimli eTwinning projesinde Atatürk Ortaokulu olarak biz de yerimizi aldık.

Ock

Okulumuz Temel Seviye Sıfır Atık Belgesini gerekli iş ve işemleri yerine getirerek almayı hak etmiştir.

OKUL SAĞLIĞI VELİ EĞİTİMİ

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ